Konkurrence


Konkurrencerne

Vindere af konkurrencerne

KONKURRENCE

Gæt hvor fede vi er og vind en t-shirt med ekspeditionens logo!

Konkurrencerne er slut for denne gang. Se hvem de heldige vinderne var.

Konkurrencerne starter op igen i begyndelsen af november :-)

Ernæringen på Sydpols ekspeditionen er sammensat af fedt og energirig frysetørret mad, for at tilgodese kroppens øgede behov i forbindelse med de ekstreme forhold der findes på Antarktis. I kulde og under store anstrengelser forbrænder kroppen cirka 8.000 kalorier om dagen. Maden tilfører 5.500 kalorier, resten må tages med hjemmefra i form af et ekstra ”bildæk” om maven.

I den sidste tid er det lykkedes os at anlægge – ikke et ”bildæk”, men et ”cykeldæk” om maven. At tage 10-15 kilo på er en udfordring som vi i øjeblikket kæmper med, til stor ærgrelse for vores kærester og for den sags skyld os selv, når nu vi går sommeren i møde :-)

Målet for os er i slutningen af september at nå op på:
Gregers: 77 kg (normalvægt: 67 kg)
Kristian: 99 kg (normalvægt: 84 kg)


Gregers & Kristian - sådan føler vi os...

I tiden frem til uge 37 afholder vi fire konkurrencer. Konkurrencerne går ud på at gætte, hvilken vægt (rundes ned til nærmeste halve kg.) vi har på et angivet tidspunkt. Af de rigtige svar udvælger vi to vindere ved lodtrækning. Vinderne får besked direkte via e-mail, samt bliver offentliggjort i vores Nyhedsbrev og på denne webside.

Af skemaet nederst på siden kan du se vores; AKTUELLE VÆGT, FORVENTEDE VÆGT samt om TENDENSEN er stigende, faldende eller konstant per uge.
Den FORVENTEDE VÆGT er en kalkuleret forøgelse af vores vægt. Vi bruger denne som milepæle på vores vej mod målet.

Til forsiden